Жителі області переймаються проблемами житлово-комунальної сфери та інфраструктури

Липень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 717 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко відповідав на телефонні звернення жителів Кіровоградщини. 

Протягом години на "гарячу лінію" керівника ОДА зателефонували десять заявників із міст Кропивницького і Олександрії, а також із смт Вільшанка та з Добровеличківського району.

Питання, з якими зверталися житлі області, стосувалися переважно сфери житлово-комунального господарства, інфраструктурних проблем та галузі охорони здоров'я. Зокрема, до голови облдержадміністрації звернувся житель Вільшанки стосовно відновлення автобусного маршруту Вільшанка-Кропивницький. Голова облдержадміністрації доручив керівництву департаменту інфраструктури та промисловості ОДА з'ясувати ситуацію та посприяти вирішенню зазначеної проблеми.

З питаннями житлово-комунальної сфери звернулися на "гарячу лінію" кілька жителів Олександрії та Кропивницького. Стосувалися вони отримання дозволу на відключення квартири від централізованого опалення, тарифів на водопостачання, відновлення вуличного освітлення, співфінансування програми "Теплі кредити" з місцевих бюджетів, ремонту міських доріг тощо. Сергій Кузьменко надав відповідні роз’яснення заявникам, зауважив, що вирішення більшості питань у компетенції органів місцевого самоврядування, та пообіцяв акцентувати увагу міських голів на ці проблеми.

Ще одна жителька Олександрії звернулася до очільника облдержадміністрації з проханням посприяти у відновленні дитячого спортивного майданчика. Сергій Кузьменко зауважив, що минулого тижня в Олександрії відкрили новозбудований сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям, а до кінця року заплановано побудувати ще один такий за кошти державного бюджету у співфінансуванні з міським.

Заявниця із міста Помічна, яка нині перебуває на лікуванні в Добровеличківській районній лікарні, звернулася до голови облдержадміністрації з проханням допомогти вирішити питання щодо перерахунку медичної субвенції Помічнянської ОТГ до Добровеличківської ЦРЛ. Нині пацієнти з Помічної мають проблеми з лікуванням у цьому закладі через нестачу коштів. Сергій Кузьменко доручив голові Добровеличківської райдержадміністрації опрацювати вирішення зазначеного питання. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool