Жителі Кропивницького в один день висадять 1000 дерев

Лютий 16, 2018 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

У Кропивницькому 24 березня в рамках Загальноміської ініціативи “1000 дерев” жителів міста запрошують взяти участь у наймасовішій посадці дерев останніх років.

У рамках акції кожен житель міста зможе висадити у публічних місцях стільки дерев, скільки забажає. Для цього організатори створять усі умови: дерева закуплять за партнерські кошти, забезпечать полив, отримають дозволи на висадку дерев та передадуть висаджене на баланс міських служб.

Організатори планують залучити більше 2000 людей на 50 локаціях: від маленьких, якими опікуватимуться школи чи приватний бізнес, до великих - де кожен перехожий зможе зробити свій внесок в озеленення нашого міста, витративши мінімум зусиль.

Мета ініціативи - зробити наше місто комфортнішим та показати, що в силах кожної людини зробити своє його кращим.

Долучитися до акції можна у якості волонтера, партнера чи просто запропонувавши місце для висадки. Для цього потрібно лише заповнити анкету http://bit.ly/1000derev

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool