Жителі Кіровоградщини зможуть оформляти розстрочку

Листопад 02, 2016 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

ПриватБанк запустив бота @PrivatOchBot для Telegram. З його допомогою користувачі месенджера можуть оформити бажану суму в кредит, а також знайти товари, на які діє програма безпроцентної розстрочки «Оплата частинами» як у звичайних, так і в інтернет-магазинах.

Також бот дозволяє клієнтам банку дізнатися інформацію за вже відкритими договорами «Оплата частинами» або «Миттєва розстрочка» та скористатися іншими корисними функціями.

Для використання бота достатньо перейти за посиланням https://telegram.me/PrivatOchBot або набрати в чаті з другом @PrivatOchBot.

ПриватБанк – перший український банк, який запустив сервіс оформлення кредиту та отримання інформації за кредитними договорами в чаті месенджера. Щоб одержати бажану суму в кредит через Telegram, достатньо зареєструватися в боті @PrivatOchBot, підтвердити номер телефону, написати 4 останні цифри номера картки, з якої або на яку будуть зараховуватися гроші, і підтвердити оформлення кредиту введенням SMS-пароля від банку.

Бот-сервіс оформлення кредиту доступний усім власникам карток ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool