Жителі Кіровоградщини побували на особистому прийомі генерал-майора міліції Сергія Будника

Серпень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України Сергій Іванович Будник завітав на Кіровоградщину та провів виїзні прийоми громадян 2 серпня 2013 року.

Поспілкуватися з Сергієм Івановичем громадяни могли як в управлінні Державтоінспекції в м. Кіровограді, так і на виїзній зустрічі в м. Бобринці. Представник МВС відповідав на запитання про заміну радянських посвідчень водія, взаємовідносини між учасниками дорожнього руху та працівниками ДАІ, відповідальність за порушення Правил дорожнього руху водіями і пішоходами та інші. На більшість запитань Сергій Іванович надав вичерпні відповіді, пропозиції та особисті звернення пообіцяв передати на розгляд до Міністерства внутрішніх справ України для ретельної перевірки та подальших заходів реагування.
На зустрічі з особовим складом Державтоінспекції Сергій Будник підбив попередні підсумки робочого візиту на Кіровоградщину, розповів про плани на майбутнє: збільшення чисельності штату, особливо у сільській місцевості, технічне забезпечення підрозділів новими системами «Гарпун» та відповів на запитання, які цікавили працівників Державтоінспекції.
Поспілкуватися з начальником Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС мали змогу і представники засобів масової інформації області. Сергій Будник виявив занепокоєння стосовно аварійної ситуації в Україні, привів для порівняння статистику інших країн і наголосив, що для зміни ситуації на краще необхідні спільні зусилля як органів державної влади, так і громадських організацій, засобів масової інформації, і, врешті, – кожного громадянина.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool