Жителі Кіровоградщини отримали можливість корегувати сьогодення

Квітень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

Віднедавна жителі Кіровоградщини отримали можливість впливати на своє майбутнє - самостійно обраховувати розмір пенсії, субсидії та інших соціальних виплат у персональному соціальному кабінеті.

Нова послуга ПриватБанку з”явилась на персональній сторінці в Приват24. Зайшовши у власний соціальний кабінет, кожен працюючий українець може самостійно розрахувати розмір своєї майбутньої пенсії.

Пенсіонери і отримувачі субсидій та соціальних виплат можуть легко дізнатися інформацію про перерахунок пенсії, розрахувати розмір субсидії, оформити заяву на виплату пенсії чи іншої соціальної допомоги. Крім того, тут можна отримати інформацію про порядок оформлення допомоги при народженні дитини, уточнити перелік необхідних документів для призначення пенсії та субсидії.

“Хочу уточнити, що скористатися калькулятором можуть лише ті, хто з 2000 року має не менше 60 місяців страхового стажу, - розповідає Наталія Титаренко. керівник Направлення просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - На розмір пенсії впливає безліч факторів, і наші розрахунки мають спрощений характер. Але у нас багато амбіцій і банк вже працює у напрямку розширення послуг, що будуть надаватися на базі Приват24 через соціальний кабінет. Погодьтеся, наскільки б простішим стало життя пересічного українця, якби він міг не лише розрахувати розмір усіх виплат, але ще й подати необхідні документи у соціальні органи через Приват24”.

З 1994 року щорічно ПриватБанк виправдовує довіру своїх клієнтів та обирається конкурсною комісією Пенсійного фонду України по відбору банків уповноваженими обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool