Жителі Долинської повинні мати воду, - Сергій Кузьменко

Лютий 05, 2018 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

Жителі Долинської повинні мати воду, а не слухати розповіді про те, що театр в Олександрії заважає появі в їхньому місті води. Прошу бути коректними і пам’ятати про те, що в кожній громаді є свої інтереси і бажання реалізовувати свої проекти, - наголосив керівник області.

Голова ОДА доручив начальнику управління капітального будівництва ОДА завершити роботи з розвідки запасів води в Долинській.

"Не можна будувати водопровід, поки ми не знаємо якість і кількість води в Долинській. Ця робота досі не зроблена. Проте, якщо ми будемо переводити господарські питання в політичну площину, у мене достатньо аргументації і можливостей розповісти, хто що зробив, а хто про що забув. Тому, колеги, шукаємо можливості робити справу, а не причини, що заважають виконати поставлене завдання,"

– закликав очільник області. Своєму першому заступнику Сергію Коваленку він дав завдання провести нараду з даного питання, для того, щоб визначитись із термінами, заходами і відповідальними за їх виконання. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool