Житель Кіровоградського району вкрав близько 2 тонн палива

Жовтень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 4728 | Коментарі: 0

Ним виявився 27-річний житель одного з сіл, раніше судимий за майновий злочин. Зловмиснику загрожує до 3 років позбавлення волі.

До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 53-річного громадянина про викрадення з його домоволодіння близько 2 тонн дизельного палива.
- У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до кримінального правопорушення. Ним виявився односелець потерпілого, який декілька разів проникав на чуже подвір’я, частинами викрадав майно та у подальшому продавав. За попередніми даним, загальна сума збитків, завданих власнику, становить близько 25 тисяч гривень, - розповів начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар.
Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool