Жартівник по вул Тарковського (ФОТО)

Грудень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

Минулого тижня на одному будинку по вулиці Арсенія Тарковського, 2 (раніше Володарського) з’явилося дивне оголошення в одному екземплярі, написане від руки каліграфічним почерком без підпису.

 

В оголошенні повідомлялося, що назва вулиці Володарського рішенням Кіровоградської міської ради змінена на А. Тарковського та давалося “доручення” мешканцям будинків протягом року внести зміни в реєстрацію місця проживання, книжки для розрахунків за комунальні послуги  та в  документи про право власності.

Одного єдиного анонімного  оголошення на одному під’їзді будинку виявилось достатнім, щоб народився лист в редакцію газети “Народне слово” від, начебто,  жителів усієї вулиці з претензіями до міської влади. А поважна редакція без належної перевірки фактів, без будь - якого журналістського розслідування публікує теж фактично анонімного листа.

Важко зрозуміти мотиви автора такого оголошення. Чи він хотів поділитися своєю радістю від перейменування вулиці, чи, навпаки, виступає категоричним противником зміни назви, чи це вже був передноворічний жарт, але свідомо чи не свідомо автор ввів в оману людей. Проте сам прикрий факт публікації листа нагадує, скоріш спробу утворення бурі у стакані води, аніж постановку серйозного питання.

Прес – служба міської ради уповноважена заявити, що жодний виконавчий орган міської ради чи комунальне підприємство не мають ніякої причетності до написання подібного оголошення.

Як і раніше, повідомляємо, що жодної необхідності в терміновій зміні місця реєстрації, заміні книжок для розрахунків за комунальні послуги немає. Зміни в документах на право власності вносяться тільки у разі вчинення нотаріальних дій. В усіх інших випадках такої потреби не існує.

Міська влада залишається послідовною у своїх діях і робить все, щоб внесення реєстраційних змін, викликаних перейменуванням, було необтяжливим для мешканців вулиці.

 

Жартівник по вул Тарковского


джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool