Згідно нового Митного кодексу України кожен готель та пансіонат зможе мати «Дьюті Фрі»

Листопад 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

Новим Митним кодексом України, який вступить у силу з 1 січня 2012 року, запроваджено таке нововведення для гостей України. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської митниці

Як створення при готелях, санаторіях, пансіонатах, туристичних базах магазинів безмитної торгівлі (так звані Дьюті Фрі), призначені для реалізації товарів громадянам, які виїжджають з України. Реалізовані у таких магазинах товари передаються громадянам, які їх придбали, в пунктах пропуску через державний кордон України під час їх відбуття з України після проходження паспортного контролю.
Ще одним позитивним аспектом для громадян є можливість ввозити на митну територію України товари у міжнародних поштових та експрес-відправленнях до 300 євро (зараз це 200 євро), у ручній поклажі до 1000 євро (збільшено у 5 разів) та вагою до 50 кг без сплати будь-яких податків, від 1000 євро до 10000 євро – із сплатою ввізного мита у розмірі 10% та ПДВ у розмірі 20% (зменшена загальна ставка мита з 20 до 10 відсотків).
Тимчасове ввезення транспортних засобів особистого користування громадянами-нерезидентами в Україну дозволяється на строк до 183 днів (раніше цей строк був 1 рік, але фактично іноземець мав змогу перебувати в Україні лише півроку)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool