«Здоров’я українського народу» та працівники «Deloitte» забезпечили Бориспільську центральну районну лікарню дворічним запасом тонометрів та термометрів

Листопад 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

19 листопада 2012 року 30 тонометрів, 120 ртутних та 10 електронних термометрів надійшли у подарунок Бориспільської Центральної районної лікарні.

Щоденне використання тонометрів і термометрів у лікарнях, які в силу їх частого використання виходять з ладу, зумовлюють необхідність їх частої заміни. Зважаючи на це, попит на прилади для вимірювання та контролю тиску і температури в лікарнях є завжди. Саме на це звернули увагу благодійники: Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» та компанія «Deloitte», працівники якої зібрали гроші задля надання такої потрібної лікарням допомоги.
Щороку Бориспільська районна лікарня купує близько 10-15 тонометрів та 40-50 термометрів. З благодійним подарунком у складі 30 тонометрів, 120 ртутних та 10 електронних термометрів лікарня не турбуватиметься про необхідність придбання приладів для вимірювання та контролю тиску і температури щонайменше 2 роки.
Вибір Бориспільської районної лікарні для надання благодійного подарунку теж був не випадковим. Як пояснюють керівник проектів та програм МБФ «Здоров’я українського народу» Денис Долгих та координатор напрямку соціальної корпоративної відповідальності компанії «Deloitte» Нінель Омеляненко, благодійна підтримка великих київських компанії зазвичай спрямована на підтримку великих центральних лікарень. Тоді як медичні заклади районного значення отримують благодійну допомогу значно рідше. За словами благодійників, якщо від’їхати від Києва кілька десятків кілометрів – одразу стикнешся майже у кожній зустрічній лікарні з нестачею як виробів медичного призначення, так лікарських засобів чи медичного обладнання.
Тетяна Брежнєва, бренд-менеджер компанії «Deloitte», СНД, прокоментувала: «Практика соціально-корпоративної відповідальності існує уже давно в більшості представництв нашої компанії в світі. В Україні ж, ми робимо у цьому напрямку тільки перші кроки. Наш основний актив - це люди, тому для нас надзвичайно важливо не тільки вести цей напрямок, але і особисто брати у ньому участь та відчувати, наскільки сильно колеги залучилися до різних активностей. Завдяки цьому, я впевнена в успішному розвитку цього напрямку діяльності й надалі».
Історія збору грошей для благодійної допомоги співробітниками компанії «Deloitte», що входить до «великої четвірки» міжнародних аудиторсько-консалтингових компаній, – цікава. Річ у тім, що необхідна сума була зібрана за допомогою благодійних скриньок, грошовий капітал яких поповнювався за рахунок традиційних для працівників компанії «Deloitte» соціальних активностей.
«Часто лікарням дарують такі подарунки, які на наступний день можна списувати. За таких обставин вдвічі більше цінуєш ту допомогу, на яку, щасливим випадком, є попит в лікарні. Тонометри і термометри є якраз щоденно затребуваними лікарняними приладами. Тому, від імені усієї лікарні та від себе особисто хочу подякувати за подаровані тонометри і термометри небайдужим у своєму відношенні до наших потреб МБФ «Здоров’я українського народу» та працівників компанії «Deloitte»» – зазначив Олександр Щур, заступник головного лікаря Бориспільської центральної районної лікарні.
«Маємо надію, що благодійна допомога для районних лікарень від великих соціально-відповідальних компаній вплине на якість надання ними медичних послуг мешканцям місцевих громад. Підвищивши свій професійний рівень, районні лікарні можуть увійти до реєстру «ТОП100 в медицині», ставши його учасниками. Хто знає, можливо така лікарня стане лауреатом Національної Медичної Премії у номінації «Краща районна лікарня»». – Президент Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу», співголова Оргкомітету Національної Медичної Премії Сергій Сошинський
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool