Здоровий спосіб життя - хворобам нема вороття

Вересень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Здоров’я – найцінніший скарб у житті кожної людини. Нажаль стан здоров’я у дітей і підлітків України останнім часом погіршився. Рівень захворюваності зріс за багатьма показниками.

10 вересня колектив бібліотеки-філії №14 провів  урок-здоров’я: «Здоровий спосіб життя ̶ хворобам нема вороття»,  з метою виховання у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я та бажання дбати про нього.

Бібліотекарі зачитали прислів’я і приказки про здоров’я, провели спільну бесіду з слухачами  про те, що необхідно робити, аби зберегти своє здоров’я – це означає вести здоровий і активний спосіб життя: робити зарядку, ходити в походи, займатись посильною фізичною працею, відвідувати спортивні секції, любити і дотримуватись чистоти, тому що чистота – запорука здоров’я.  А ще робити  добрі, корисні звички, позбавлятись та уникати поганих, шкідливих. Запропонували гру «Додай слово»,   і гру-змагання «Хто швидше».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool