Здоровим бути модно! (ФОТО)

Серпень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 6090 | Коментарі: 0

Під таким гаслом Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” 11-12 серпня 2011 року організовано та проведено масові спортивні заходи для дітей оздоровчого комплексу „Лісова пісня”, с. Оникієве Маловисківського району Кіровоградської області.

Програма змагань включала змагання з міні-футболу, волейболу, бігу на 30 метрів та настільного тенісу.
В результаті наполегливої боротьби у змаганнях з міні-футболу перемогу здобули: у молодшій віковій категорії – команда Новомиргородської школи-інтернат, у старшій віковій категорії – команда Маловисківської школи-інтернат. У змаганнях з волейболу перемогла команда Маловисківської школи-інтернат. А у змаганнях з настільного тенісу не було рівних Прокому Олександру у молодшій віковій категорії та Снадику Миколі серед старших учасників змагань. У легкій атлетиці переможці та призери змагань розподілились наступним чином:
Серед хлопців у молодшій віковій категорії І місце за Калугером Валентином, ІІ – за Калугером Віталієм, ІІІ – за Бодею Іллею.
Серед хлопців у старшій віковій категорії І місце за Діхтярем Володимиром, ІІ – за Колісніченко Юрієм, ІІІ – за Пугачем Сергієм.
Серед дівчат І місце виборола Тимошенко Олена, ІІ – Шніцер Оксана,
ІІІ – Мамуня Мирослава.
В заходах взяли участь всі бажаючі діти, які отримали величезне задоволення від свята, нагород і подарунків та зрозуміли, що здоровий спосіб життя відтепер є невід’ємною складовою їх майбутнього.

„Здоровим бути модно!” (ФОТО)

„Здоровим бути модно!” (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool