Здійснено рейдові перевірки лісових масивів у Компаніївському та Світловодському районах

Травень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 727 | Коментарі: 0

З метою запобігання пожежам у зелених зонах області рятувальники організовують проведення широкої просвітницької роботи серед громадян безпосередньо у лісах, парках, лісопосадках.

До рейдів долучаються правоохоронці та працівники лісових господарств. Кожен учасник рейду пояснює людям правила поведінки у лісових масивах в межах компетенції.

Так, 17 та 18 травня відбулись профілактичні відпрацювання у зелених масивах Світловодського та Компаніївського районів. Рятувальники розповсюджували листівки застережного змісту та закликали не допускати пожеж рослинності. Такі пожежі відрізняються високою швидкістю розповсюдження та складністю ліквідації. Лісники в свою чергу пояснювали, якої шкоди вигоряння природних насаджень завдає екосистемі, адже на відновлення знищених вогнем ділянок потрібні десятиліття.

Представники поліції нагадували громадянам, що за навмисний чи з необережності підпал рослинності, що призводить до вигоряння лісових насаджень, передбачена адміністративна відповідальність.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool