Здати викрадене майно на металобрухт завадили працівники міліції

Березень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1398 | Коментарі: 0

У березні кілька жителів Світловодська звернулися до міського відділу міліції зі схожими заявами про викрадення виробів із металу та інструментів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Правоохоронці з’ясували, що полював на майно громадян 21-річний місцевий житель. Раніше хлопець вже був засуджений за скоєння іншого злочину – незаконного заволодіння транспортним засобом.

Злодій вишукував свою здобич у підвальних приміщеннях місцевих жителів, прибираючи до рук усе, що потрапляло на очі: чавунні батареї опалення, гайкові ключі, перфоратори, слюсарні тиски, алюмінієві кутники. А у одному із підвалів поцупив навіть дитячі санчата та газову плиту.
Під час проведення комплексного відпрацювання території міста працівники міліції вийшли на слід зловмисника. Оскільки останнім часом чоловік не мав постійного місця проживання, то зберігав викрадене у підвалах та на пустирях. Злодій збирався здати металеві вироби на металобрухт, але не встиг – правоохоронці виявили та вилучили крадене майно, загальна вартість якого становить кілька тисяч гривень.
За цими фактами порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, сховище чи інше приміщення, або що завдала значної шкоди потерпілому). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – підписка про невиїзд.
Наразі працівники міліції вже довели причетність підозрюваного до скоєння чотирьох таких крадіжок. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool