Збував опій за місцем свого проживання

Лютий 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

В обласному центрі працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області викрили 42-річного місцевого жителя, який займався реалізацією опію. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Правоохоронці провели кілька оперативних закупівель та задокументували злочинну діяльність кіровоградця. Зловмисник за місцем свого проживання незаконно збув близько 20 мл опію за гроші у сумі майже 1200 гривень.

Під час затримання підозрюваного біля одного із будинків оперативники виявили серед його особистих речей пластикову пляшечку із опієм об’ємом 3 мл. Наркотичний засіб було вилучено та направлено на дослідження.
Наразі особу затримано у порядку ст. 115 КПК України. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання, збут наркотичних засобів), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool