Збори добровольців Кропивницького відбулися в обласному центрі (ФОТО)

Липень 19, 2022 | Новини | Переглядів: 2544 | Коментарі: 0

Збори добровольчого формування Кропивницької громади добровольчих сил оборони Кіровоградщини відбулися в обласному центрі. Участь у них узяли кількасот чоловіків і жінок. 

Збори добровольців Кропивницького

Збори добровольців Кропивницького

Збори добровольців Кропивницького

Збори добровольців Кропивницького


Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга.

За його словами, керівний склад добровольчого формування Кропивницької громади отримав посвідчення та підписав контракт добровольця.

«Можу однозначно сказати, що наша спільна з начальником обласної військової адміністрації Андрієм Райковичем ініціатива знайшла відгук у багатьох жителів Кіровоградщини. До добровольчих сил оборони долучаються все більше патріотів – людей, які хочуть стати на захист свого краю. У Кропивницькому таких уже кількасот», – зазначив Сергій Шульга.

Він наголосив, найближчим часом стартують навчання учасників добровольчих сил оборони в Кропивницькому.

«До нас долучаються люди, які як правило не мають військового досвіду. Зараз ми готуємо майданчики і найближчим часом розпочнеться вишкіл. З учасниками працюватимуть професійні інструктори з військової справи, медичної тощо. Тобто з усіх напрямків, що допоможуть добровольцям у разі загострення ситуації злагоджено й ефективно протистояти ворогу, а головним чином захистити себе і своїх близьких», – пояснив голова облради.

Сергій Шульга нагадав, в окремих громадах підготовка учасників добровольчих сил оборони Кіровоградщини вже триває.

Як повідомлялося раніше, голова обласної ради Сергій Шульга очолив координаційну раду з питань формування добровольчих сил оборони Кіровоградщини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool