Заява Ради Кіровоградського Євромайдану

Квітень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 2032 | Коментарі: 0

Кіровоградський Євромайдан виходить із усіх переговорних процесів із владою ВО «Свободи» та ВО «Батьківщини»

Найвагомішим здобутком Революції гідності українського народу стало усунення від влади банди Януковича. Проте на шляху до побудови цивілізованої, духовної і справедливої України ми маємо зробити ще ряд дуже важливих кроків. Зміна деяких облич у владі не означає системних змін. Яскравим свідченням тому є відкрите ігнорування вже новою владою Кіровоградщини(представники партії ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина») вимог Євромайдану в нашому регіоні. Виявилось, що на Майдані поруч із нами вони стояли не за спільне для країни майбутнє, а своє власне….
Незважаючи на те, що однією з вимог усіх Євромайданів країни була зміна системи, а не облич у владі. Тепер ці «нові обличчя» не провели та не ініціювали жодних змін, лише очолили вже створену корумповану злочинну систему, що продовжує грабувати Кіровоградщину. Кадрові призначення в області відбуваються без погодження з громадою. «Тітушководи» та особи, причетні до бандитської влади Януковича й досі працюють на своїх посадах. Біда Кіровограградщини в тому, що нею знову керують ті, кому вона не потрібна....
В засобах масової інформації місцеві очільники проголошують принцип співпраці з громадою, в той же час не реагуючи на жодну з вимог Євромайдану. Розслідування кримінальних справ, відкритих за фактом побиття учасників мирного зібрання 26 січня 2014 року в місті Кіровограді, відверто саботується, затягується в часі. Нові керманичі не мають права забути, що до влади вони прийшли ціною неймовірних зусиль українського народу. Невимовно боляче визнавати, що нинішня вже «українська» влада демонструє повну безпорадність по відношенню до зовнішнього ворога нашої країни, чим сприяє поповненню рядів героїв Небесної сотні.
Неприпустимим є те, що за людей, які відкрито ігнорують вимоги громади, демонструють зневагу до народу та повну безпорадність при вирішенні актуальних проблем України та нашої області, ми маємо голосувати на президентських, парламентських та місцевих виборах. Нинішня їх діяльність, а точніше – бездіяльність, ставить під сумнів обіцянки служити громаді. Саме тому ми вимагаємо негайного проведення люстрації, погодження із громадою кандидатур для кадрових призначень, ефективних дій щодо звільнення території всієї України від зовнішнього ворога а території області від нового режиму внутрішньої окупації.

Шановні кіровоградці!
Якщо Ви й надалі не готові миритися зі злочинною системою, якщо Вам небайдужа доля усієї країни та власного регіону, приходьте на Віче, що відбудеться 4 травня 2014 року о 12.00 на площі Героїв Майдану та продемонструйте свою незгоду з бездіяльністю нинішньої влади.

Рада Кіровоградського Євромайдану


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool