Завершився фінальний етап національно-патріотичного проєкту «Захисник Кіровоградщини»

Жовтень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 1223 | Коментарі: 0

На базі полігону «Arms Club» у Новгородківській громаді завершився фінальний етап національно-патріотичного проєкту «Захисник Кіровоградщини» сьогодні, 12 жовтня.

Участь у ньому взяли 19 команд територіальних громад Кіровоградської області. 11-класники змагалися зі стрільби, туристичної смуги перешкод, силових вправах на перекладині, розбирання та збирання автомату, перетягування канату.

У загальному заліку переможцем цьогоріч стала команда з Гайвороської територіальної громади. Друге та третє місце посіли Соколівська та Устинівська команди відповідно.

Заступник голови обласної ради Дмитро Лінько привітав учасників змагань та вручив нагороди.

- Впевнений, серед вас є ті, хто визначився із справою життя – стати захисником України. Ви - майбутні рятувальники, поліцейські, військовослужбовці. Бажаю усім наснаги та вдало звершити навчальний рік, - зазначив у вітальному слові Дмитро Лінько.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool