Завершено ремонт терапевтичного відділення РТМО «Новомиргородське»

Березень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Голова Новомиргородської райдержадміністрації Олександр Сенченко та голова районної ради Сергій Совенко відвідали районне територіальне медичне об'єднання «Новомиргородське», де оглянули нещодавно відремонтоване терапевтичне відділення, поспілкувались з медичним персоналом та пацієнтами.

Терапевтичне відділення потребувало масштабного ремонту вже не один рік. Частину палат було відремонтовано раніше завдяки співпраці районної влади та представників соціально відповідального бізнесу, інша частина, а також коридори, їдальня, харчоблок потребували значних вкладень.

Будівельні роботи у відділенні розпочались у кінці 2017 року. Загальна вартість лише ремонту склала 616 тис. грн. (окрім того ще було придбано ліжка в палати, м’який інвентар, постільну білизну). У ході робіт у відділенні оновлено стіни, стелю та підлогу, замінено освітлення й комунікації, облаштовано харчоблок та їдальню. У палатах встановлено необхідні меблі, умивальники. Усі заплановані заходи були завершені згідно із графіком. Зараз терапевтичне відділення працює в штатному режимі.

Керівники району під час відвідин закладу відмітили позитивні зміни. Олександр Сенченко наголосив, що впровадження цього проекту є заслугою багатьох людей, оскільки кошти на ремонт виділялися не лише з районного бюджету, а й з місцевих бюджетів. Завдячуючи позиції депутатів усіх рівнів, терапевтичне відділення стало сучасним, зручним та комфортним.

За матеріалами веб-сайту Новомиргородської РДА 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool