Завдяки водним багатствам Кіровоградщини бюджет збагатився майже на 17,1 мільйон гривень

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 4108 | Коментарі: 0

Сама така сума рентної плати за спеціальне використання води надійшла протягом 9 місяців поточного року від суб’єктів господарювання – водокористувачів.

Рентна плата за спецвикористання води розподіляється порівну між державним та місцевим бюджетом. Так, за дев’ять місяців цього року кіровоградські платники перерахували до національної скарбниці понад 8,5 млн.грн. цього податку, на стільки ж збагатилися і місцеві бюджети області.
„Загалом, на Кіровоградщині зареєстровано 1813 платників, які у своїй господарській діяльності використовують водні ресурси. По обсягах сплачених до держскарбниці сум плати за воду лідером є Філія „Кременчуцька ГЕС” ПАТ „Укргідроенерго”, - зазначив перший заступник начальника ГУ ДФС в області Олег Лічман.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool