Завдяки прокуратурі виплачено допомогу по безробіттю

Квітень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

Безробіття – велике суспільне лихо. Воно створює цілий комплекс проблем, в тому числі, пов’язаних з соціальним напруженням. Тому держава докладає значних зусиль для подолання цього негативного явища. Не стоять осторонь і органи прокуратури Кіровоградщини. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Ось найсвіжіший приклад. Прокуратурою Новгородківського району в порядку правозахисної діяльності проведено перевірку роботи Новгородківського районного центру зайнятості. Виявлено порушення чинного законодавства.

З метою їх усунення на адресу Кіровоградського обласного центру зайнятості скеровано подання. За результатами розгляду документу прокурорського реагування було донараховано допомогу по безробіттю. Водночас винного в безвідповідальному ставленні до людей, позбавлених можливості працевлаштуватися, посадовця РЦЗ притягнуто до відповідальності. Крім того, виявлені прокуратурою району порушення стали приводом для направлення обласним центром зайнятості всім підлеглим структурам Кіровоградщини листів про посилення контролю в даному напрямку діяльності.
Аналогічна робота проводиться й іншими прокуратурами регіону.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool