Завдяки прокуратурі голованівський підприємець сплатив до бюджету за оренду землі понад 166,5 тис. грн.

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

Прокуратурою Голованівського району проведено перевірку з питань додержання вимог земельного законодавства суб’єктами господарювання на території Голованівщини. Об этом Интернет-изданию  «FotoInform» сообщили в пресс-службе прокуратуры области

У ході перевірки виявлено приватне підприємство, яке з 2008 року, тобто з моменту укладення договорів оренди земельних ділянок загальною площею 7,5 га, по 2012 рік не платило жодної гривні за користування землею.

На цій підставі прокуратурою району було заявлено позов до суду про стягнення заборгованості по орендній платі за землю та розірвання договорів оренди земельних ділянок.
На даний час позов розглянуто та задоволено в повному обсязі. Зокрема, до державного бюджету сплачено понад 166,5 тис. грн.
Крім того, прокуратура району продовжує перевірку даного приватного підприємства на предмет ухилення від сплати інших обов’язкових платежів за користування землею. За її результатами буде прийнято відповідне рішення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool