Завдяки «хмільному» збору держскарбниця збагатилася майже на мільйон гривень

Лютий 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Кіровоградські бізнесмени, які реалізують алкогольні напої та пиво в оптово-роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування, лише за січень цього року перерахували до державного бюджету понад 937 тисяч гривень.

В регіоні збір на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства сплачують близько тисячі суб’єктів господарювання, більшість з яких (майже 90 відсотків) – приватні підприємці.
Фахівці ГУ Міндоходів у Кіровоградській області звертають увагу, що «хмільним» збором обкладається, крім іншого, виручка від реалізації алкогольних коктейлів та безалкогольного пива. Звітність зі збору подається щомісячно до органу доходів і зборів, де платник перебуває на обліку, протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця. Сплатити заявлену у ній суму необхідно протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання розрахунку. Таким чином, збір на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства сплачується до 30 числа місяця, наступного за звітним.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool