Затримано зловмисників, які обікрали дачні будинки у Світловодську

Лютий 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

 Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області встановили особи підозрюваних у скоєнні низки крадіжок з дачних товариств. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Двоє місцевих жителів 30 та 32 років крали металеві вироби, а потім все здавали до пункту прийому металобрухту, де працював їх 29-річний знайомий.

 Двоє молодиків з жовтня минулого року скоїли 19 крадіжок з дачних товариств, що знаходяться на околиці Світловодська. Вночі вони пробирались до дачних будинків і виносили всі вироби з металу. Кожного разу - до 300 кілограмів. Потім викликали таксі і перевозили викрадене до одного з пунктів прийому металобрухту, де працював їх приятель.
У ході оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особи підозрюваних у скоєнні цих крадіжок.
За даними фактами порушено кримінальну справу за ч. 2,3 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення чи сховище). Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.
До речі, усі троє молодиків раніше судимі за розбійний напад та крадіжки. Один з них нині знаходиться під вартою, його «напарник» та працівник пункту прийому металобрухту – на підписці про невиїзд. Частину викраденого вилучено.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool