Затримано мешканця Кіровограда, який розповсюджував антидержавницькі матеріали

Липень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 1

Співробітниками УСБУ в Кіровоградській області викрито громадянина України, який займався розповсюдженням в мережі Інтернет матеріалів деструктивного характеру та пропагував ідеї сепаратизму та екстремістської діяльності.

У ході обшуку помешкання жителя Кіровограда співробітники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку та матеріали із закликами до повалення конституційного ладу і захоплення державної влади.
Слідчими УСБУ в Кіровоградській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.109 Кримінального кодексу України (дії спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool