Засуджено кіровоградця, який розповсюджував антидержавницькі матеріали

Березень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Набув чинності вирок Ленінського районного суду Кіровограда стосовно 23-річного місцевого мешканця, який поширював через мережу Інтернет матеріали деструктивного характеру, пропагував ідеї сепаратизму.

У ході обшуку у помешканні молодика співробітники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку та матеріали із закликами до повалення конституційного ладу і захоплення державної влади.
Вироком суду кіровоградця визнано винним у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст.109 Кримінального кодексу України (дії спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) і призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки з встановленням іспитового строку на 2 роки.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool