Заступнику голови Новенської селищної ради обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Вересень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у розслідуванні кримінального провадження відносно заступника голови Новенської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів, викритого на отриманні неправомірної вигоди.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 5 тис. грн. неправомірної вигоди чиновник вимагав та отримав від керівництва підприємства за підписання з останнім договору на санітарне очищення і здійснення благоустрою території та прискорення даного питання. Під час отримання другої частини грошових коштів у розмірі 3 тис. грн., заступника голови було затримано працівниками міліції.

Кіровоградщина: розбійні напади на пенсіонерів продовжуються

На даний час, вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, тобто одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди з використанням службового становища, поєднане з вимаганням та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool