Заступник прокурора області приймав громадян Олександрії

Лютий 26, 2018 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

Заступник прокурора Кіровоградської області Олег Гладкіх у п”ятницю, 23 лютого 2018 року, провів виїзний прийом громадян у місті Олександрія та вислухав близько десятка заявників, які звернулися з проханням щодо відновлення їх конституційних прав, які, на їх думку, були порушені, та з інших питань.

Так кілька звернень стосувалось питань стану досудового розслідування у конкретних кримінальних провадженнях. На свої звернення заявники отримали конкретні відповіді, а також чіткі роз”яснення.

Однак, більшість звернень до прокурора стосувалася питань, які уже не відносяться до компетенції відомства. Викликано це недостатньою обізнаністю громадян в законодавчих змінах, які відбулися упродовж останніх трьох років, зокрема позбавлення прокуратури функцій загального нагляду. Зокрема, це були питання приватизації майна, захисту трудових та інших особистих прав. Олег Гладкіх уважно вислухав людей та надав чіткі роз’яснення та рекомендації до яких компетентних органів необхідно звернутися щоб отримати допомогу у вирішенні порушених прав.

Практика виїзних прийомів громадян триватиме і надалі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool