Заступник начальника поліції Кіровоградщини провів виїзний прийом громадян

Грудень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 грудня, Дмитро Ткачонок у рамках робочого візиту до Олександрії спілкувався з місцевими жителями.

На прийом до заступника начальника поліції області завітали півтора десятка громадян. Переважна більшість питань, із якими вони звернулися до представника обласного главку відомства, стосувалися ходу розслідування окремих кримінальних проваджень.

Дехто із жителів висловив зауваження та пропозиції щодо покращення діяльності місцевої поліції, зокрема йшлося про необхідність посилення профілактичної роботи серед населення дільничними офіцерами, продовження співпраці правоохоронців із представниками громадських формувань, які допомагають поліцейським забезпечувати публічний порядок.

Крім того, користуючись нагодою, на прийом до заступника начальника управління завітали мешканці району.
Уважно вислухавши громадян, Дмитро Георгійович пообіцяв взяти вирішення порушених питань на особистий контроль та поінформувати заявників про їх розгляд.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool