Заступник начальника Кіровоградської ОДПІ зустрівся з підприємцями

Листопад 16, 2016 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Днями проведено особисту зустріч заступника начальника Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ткаченко Костянтина Олександровича з юридичними особами та фізичними особами – підприємцями.

Під час зустрічі були обговорені запроваджені зміни в законодавчих актах, зокрема що стосується змін у порядку реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій, а також запровадження заповнення нової форми декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо її заповнення; особливості сплати авансового внеску у розмірі 2/9 з податку на прибуток за три квартали 2016року, а саме до 31 грудня 2016 року. Відповів на актуальні питання щодо змін, які відбулися в цьому році в податковому законодавстві.

Також, Костянтин Олександрович звертаючись до підприємців, зокрема зауважив, що в головних пріоритетах служби - удосконалення обслуговування платників, забезпечення якісного та комфортного сервісу. Адже представникам малого та середнього бізнесу потрібно більше приділяти уваги з роз’яснення податкових новацій та застосування їх у практичній діяльності.

На завершення зустрічі Костянтин Олександрович закликав роботодавців не допускати фактів виплати заробітної плати «в конвертах», та нагадав про своєчасне оформлення електронних ключів для формування, подання та збереження податкової звітності в електронному вигляді, які можна отримати за адресою: вул. Глинки, буд. 2, в Центрі обслуговування платників Кіровоградської ОДПІ кабінет 15.

Закликав присутніх юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців самостійно сплачувати податкові зобов’язання визначені Податковим кодексом для забезпечення реальної потреби в коштах щодо виконання соціальних видатків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool