Заступник міського голови вручив матеріальну допомогу дружині загиблого військовослужбовця

Грудень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1723 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 грудня, заступник міського голови Олександр Мосін вручив матеріальну допомогу від міської влади Яні Пономаренко, дружині загиблиго у Донецькій області військовослужбовця з Кіровограда Сергія Пономаренка.

Разом зі словами щирих співчувань, Олександр Мосін запевнив дружину героя АТО у тому, що місто ніколи не залишить її родину наодинці з проблемами і завжди підставить надійне плече підтримки.

- Зрозуміло, що горе втрати нічим не можна перекрити, - наголосив під час зустрічі Олександр Мосін, - але подвиг Сергія і тисяч таких, як він бійців свідчить про те, що Україна може постояти за себе, а їхня жертовність - це цеглинки у забезпечення незалежності і єдності нашої країни. І ми завжди про це пам’ятатимемо.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool