Заступник голови облдержадміністрації Олександр Чернявський ознайомився з роботою олександрійського ПАТ "Науково-виробниче об'єднання "ЕТАЛ"

Жовтень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

Посадовець у супроводі голови правління-генерального директора НПО "ЭТАЛ" Вадима Карпенка ознайомився з роботою підприємства, зокрема, оглянув цех по виробництву плат, цех переробки пластмас та пакувальний цех, поцікавився умовами, в яких працюють фахівці підприємства.

Основними напрямками роботи заводу є розробка, виготовлення і реалізація електротехнічної продукції для різних галузей промисловості, зокрема: магнітних пускачів від 10-400А, реле, приставок, кнопок управління, світлових індикаторів, постів кнопкових; друкованих плат; систем управління з використанням мікропроцесорних засобів; електророзподільного обладнання: шаф, щитів, панелей, пультів, ящиків, блоків, модулів, постів та інше в тому числі для ліфтового господарства; трансформаторів; електроприводів постійного і змінного струму; електроустановчого обладнання: ізоляторів, клем тощо.
На сьогодні на підприємстві працює 1247 працівників, а обсяги виробництва продукції у порівняних цінах, за 9 місяців поточного року, становлять 69,1 мільйонів гривень, що є досить солідним показником не тільки для Кіровоградщини, а й для України вцілому.
- Промисловий комплекс області має всі необхідні передумови для вдалої реалізації завдань, визначених програмою економічних реформ Глави держави «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», а також для забезпечення динамічного та сталого розвитку матеріального виробництва, створення нових робочих місць, та, як наслідок, підвищення добробуту життя населення, - наголосив заступник голови облдержадміністрації.
Олександр Чернявський наголосив, що завдання влади сьогодні полягає в тому, щоб більш активно і розумно скоординувати зусилля бізнесу у модернізації виробництва, у залученні інвестицій, а також у підготовці якісних спеціалістів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool