Засідання Громадської ради при Кіровоградській ОДА (ФОТО)

Жовтень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1754 | Коментарі: 0

У новому осінньому сезоні Громадська рада при ОДА не тільки не зменшила темпів роботи, а й продовжує їх набирати. Нещодавно відбулося засідання Громадської ради, на якій головував Сергій Подорожний.

Крім поточних питань, на Громадській раді було підтримано пропозицію голови громадської організації ТОРО Олексія Хмари рекомендувати внесення змін до розпорядчих нормативно-правових актів Кіровоградської ОДА, що регламентують питання участі громадськості у реалізації державної політики.
Алла Волошина, голова ВГО "Асоціація сприяння самоорганізації населення", акцентувала увагу на питаннях проведення Кіровоградською ОДА консультацій з громадськістю на 2011-2012 роки та внесла свої пропозиції до змін у цьому плані.
З інформацією щодо проведення роботи з легалізації заробітної плати та досвіду роботи комісії Кіровської районної ради, яка працює над вирішенням цього питання, виступив голова Кіровської районної у м. Кіровограді ради Олександр Рацул.
Олександр Анатолійович запропонував ввести представника Громадської ради при Кіровоградській ОДА до складу комісії з питань легалізації заробітної плати для покращення ефективності її роботи.

Ганна Колєва

Засідання Громадської ради при Кіровоградській ОДА (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool