Заручники шкідливих звичок

Січень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

Куріння в ліжку, переважно напідпитку – найпоширеніша причина пожеж з фатальними наслідками. З початку року шкідлива звичка стала згубною для 4 жителів області. У минулому році через це загинула 41 людина.

Останній такий випадок стався близько 23:00 11 січня у селі Золотарівка Світловодського району. Пожежа виникла у житловому будинку 71-річного пенсіонера. На сполох вдарили сусіди, які помітили займання. Рятувальники виявили на місці події загиблого господаря. Виходячи з того, що осередком вогню було ліжко, ймовірна причина пожежі – необережність чоловіка з вогнем при курінні.
Шановні громадяни! Будьте уважні до себе і своїх сусідів. Якщо поряд з вами проживають особи, які зловживають алкоголем, ведуть аморальний спосіб життя, не чекайте біди, повідомляйте про них дільничним міліціонерам, квартальним або до сільрад для проведення з ними відповідної профілактичної роботи. Лише спільні зусилля та небайдужість допоможуть врятувати життя та зберегти оселі від вогню. Дотримуйтеся правил пожежної безпеки, будьте обережні з вогнем!

Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool