Запрошуємо молодь до участі у проекті «Молодь творить майбутнє»!

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1258 | Коментарі: 0

Якщо ти молодий та активний, маєш бажання збільшити вплив молоді на формування політики в Україні, то цей проект саме для тебе! Учасники від 18 до 30 років з трьох областей (Кіровоградська, Полтавська, Черкаська) запрошуються відвідати вступні семінари «Роль молоді у формуванні політики в Україні».

Найактивніші учасники вступних семінарів зможуть продовжити участь у проекті – пройти навчання на трьох 3-денних тренінгах на теми: «Лобіювання та представництво інтересів», «Публічна політика», «Виборчі технології». Учасники тренінгів одержать сертифікати про пройдене навчання.

Із учасників проекту будуть створені ініціативні групи в регіонах, які, після отримання відповідних знань та навичок, самостійно розроблять та втілять у життя інформаційно-просвітницькі та/або лобістські програми для молоді. Для проведення таких кампаній ініціативні групи отримають субгранти за кошти проекту.

Три найактивніші учасники проекту, яких оберуть представники ініціативних груп, будуть мати можливість стати радниками з молодіжних питань для депутатів Верховної Ради України на волонтерських засадах.

Чекаємо на заявки від активних молодих людей з Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей на адресу projects.mch@gmail.com Для участі у вступному семінарі необхідно заповнити анкету (її можна отримати, написавши на вказану адресу) та подати її на розгляд до 10 квітня 2012 року

Відібрані учасники отримають запрошення на участь у вступному семінарі до 15 квітня. Вступні семінари відбудуться у наступній послідовності:
21 квітня, 2012 – м. Кіровоград
24 квітня, 2012 – м. Полтава
28 квітня, 2012 – м. Черкаси

За додатковою інформацією звертатись
до керівника проекту Вікторії Феофілової:
mch_coalition@ukr.net, 063-623-88-72
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool