Запрошує музей Осмьоркіна

Травень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

18 травня до Міжнародного дня музеїв у художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна відбудеться культурно-мистецька акція "Музейні гостини", присвячена 120-річчю з дня нарождення О.О.Осмьоркіна.  

У програмі - відкриття тематичної виставки "Колекція буклетів і каталогів виставок російських художників - учнів О.О.Осмьоркіна, тематична лекція, показ документального фільму, художні студії, концерт учнів і викладачів Кіровоградської музичної школи №1 ім.Г.Г.Нейгауза.
Программа акції:
10:30 – відкриття тематичної виставки “Колекція буклетів і каталогів виставок російських художників – учнів О.О.Осмьоркіна” із циклу “Таємниці музейного зібрання”
11:30 – публічна тематична лекція “Символіка речей у творах Олександра Осмьоркіна”
12:30 – вперше публічний поках документального фільму “Голгофа художника Олександра Осмьоркіна”, 1989р., із фондів Держтелерадіофонду Російської Федерації
13:30 – художні студії “Музейні фантазії”. Експрес-виставка малюнків учнів відділу образотворчого мистецтва Кіровоградської дитячої школи мистецтв
16:30 - “Мелодії душі”. Концерт учнів і викладачів Кіровоградської музичної школи №1 ім.Генріха Нейгауза
 Вхід вільний.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool