«Запали свічку пам'яті» - вшануй пам'ять жертв Голодомору 1932-33 років

Листопад 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

22 листопада Україна вшановуватиме 81-ші роковини та пам’ять про жертви Голодомору 1932-33 років.

 

Цього дня о 16.00 у Національній хвилині мовчання Україна схилить голови в жалобі за мільйонами людей, життя яких у мирний час обірвала голодна смерть на найродючішій у світі землі. Одразу після хвилини мовчання розпочнеться акція «Запали свічку пам’яті». Закликаємо усіх вас, шановні земляки, у цей день взяти участь у жалобній ході від Соборної площі (збір учасників о 14.30 біля пам'ятника Ангел-охоронець) до пам’ятного знака «Жертвам Голодомору 1932-1933 років» на Меморіальному комплексі «Фортечні вали», де відбудеться мітинг.

Ми впевнені, що в акції вшанування пам’яті жертв страшного голоду візьме участь увесь український народ, і кожен житель Кіровоградщини теж не залишиться осторонь. Ми постраждали всі, бо кожен з нас втратив частку свого коріння. Ще є шанс засвоїти урок історії не заочно, за підручниками, а через болючі спогади очевидців.

Не забуваймо нашу історію. І нехай у хвилину всенародної скорботи мільйони «свічок пам'яті» об’єднають нинішнє і наступні покоління у прагненні знати правду й шанувати історію рідного народу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool