Заміщення газу продовжує залишатися актуальним питанням для приватних домогосподарств

Червень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

З початку дії урядової програми «теплих» кредитів нею скористалося понад 20 тисяч родин саме з метою встановлення твердопаливних котлів. Зокрема, у травні ще 252 родини залучили 5,1 млн грн. на придбання «негазових» котлів. Про це повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук, аналізуючи дані щотижневого моніторингу дії програми.

«Вибір приватних домогосподарств на користь альтернативних видів палива свідчить, що українці прагнуть дбати про власну енергонезалежність. У свою чергу держава фінансово підтримує родини. Тому кожен має гарну нагоду – облаштувати домівку до зими, зробивши її теплішою та енергоощадною», - підкреслив Голова Агентства.

Нагадаємо, що котли на твердому паливі мають ряд переваг порівняно з газовими. Зокрема, немає складних дозвільних процедур на встановлення твердопаливних котлів. Домогосподарство вільне у виборі палива для котла. За умовами програми «теплих» кредитів з держбюджету надається відшкодування 20% суми коштів, залучених на придбання котла на альтернативному паливі.

ДЕРЖАВНЕ АГЕНСТВО З ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ УКРАЇНИ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool