Залізничний «роз`їзд 12 км» дільниці «Чорноморська - Берегова» відкрито

Грудень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

25 грудня 2013 року відбулися урочистості з нагоди відкриття і введення в експлуатацію залізничного роз’їзду «12 км» дільниці «Чорноморська – Берегова» Одеської залізниці.

У заході взяли участь перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олексій Єремиця, голова ТОВ «Трансінвестсервіс» («ТІС») Олег Кутателадзе, головний інженер-перший заступник начальника Одеської залізниці Григорій Бойко та інші почесні гості.
Відкриття цього роз’їзду важливо для збільшення пропускної спроможності дільниці «Чорноморська - Берегова» - це підтверджує один з пунктів затвердженого Президентом України Національного плану дій на 2013 рік у рамках впровадження програми економічних реформ «Богате суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».
За словами головного інженера – першого заступника начальника Одеської залізниці Григорія Бойка реалізація цього проекту сприятиме подальшому розвитку транспортної системи для забезпечення перевезення експортних і транзитних вантажів і є підґрунтям для інвестиційного розвитку держави. «Це не просто додаткова магістральна колія, це додаткові робочі місця, зростання обсягів вантажів, які ми перевеземо для наших підприємств, це стабільність нашої транспортної системи та упевненість у завтрашньому дні. Залізниця у суворо визначені терміни виконала свої зобов’язання по будівництво роз’їзду. Ми спільними з ТОВ «ТІС» зусиллями виконали поставлене Президентом завдання і збільшили пропускну спроможність дільниці Чорноморська – Берегова з 32 до 44 пар поїздів на добу. Вдячні нашим колегам за конструктивну послідовну позицію з державно-приватного партнерства по будівництву магістральної колії», - підкреслив Григорій Бойко.
Голова ТОВ «Трансінвестсервіс»Олег Кутателадзе зазначив, що це другий етап великого сумісного з Одеської залізницею проекту, який починався ще за активної підтримки нинішнього генерального директора Укрзалізниці Сергія Петровича Болоболіна. У 2011 році введенню в експлуатацію новозбудованих 5,5 км магістральної колії на перегоні «роз’їзд 18 км - колійний пост 24 км». Прикладом своєї співпраці ми б хотіли вплинути й на інших учасників Ради порту, щоб вони також брали участь у розвитку пропускної спроможності дільниці «Чорноморська - Берегова», - додав голова ТОВ «ТІС».

*Довідка
Нагадаємо, що Одеська залізниця спільно з ТОВ «Трансінвестсервіс», починаючи з 2007 року, реалізують проект збільшення пропускної спроможності дільниці Чорноморська-Берегова. В цілому програма становить чотири етапи, її реалізація розрахована до 2018 року, що в результаті дасть можливість збільшити пропускну спроможність з 33 до 75 пар вантажних поїздів на добу. Будівництво на цій дільниці другої головної колії – реальне вирішення питання розширення магістрального підходу до акваторії порту
.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool