Залізничники привітали студентів профільних навчальних закладів із Днем знань

Вересень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

1 вересня 2016 року начальник регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Григорій Бойко та перший заступник голови Дорожнього комітету профспілки Ігор Соловйов привітали першокурсників та викладацький склад Одеського коледжу транспортних технологій.

У своїй промові начальник філії Григорій Бойко відзначив, що у виробничих підрозділах залізниці працюють понад 5 тис. випускників та студентів коледжу. «Залізниця як ніколи потребує молодих, енергійних працівників, які втілюватимуть свої інноваційні ідеї по вдосконаленню перевізного процесу, енергоефективності та енергозбереження виробництва, шануватимуть почесну і водночас відповідальну професію залізничника», - наголосив начальник філії.

Перший заступник голови Дорожнього комітету профспілки Ігор Соловйов нагадав майбутнім залізничникам, що у роботі на магістралі є багато переваг, зокрема соціальна захищеність, яку гарантує Колективний договір, конкурентоспроможна заробітна плата та можливість кар’єрного росту.

Директори коледжу Йосип Дидишко подякував керівництву філії за плідну багаторічну співпрацю з навчальним закладом та висловив упевненість, що саме теперішньому поколінню майбутніх залізничників належить зайняти достойну позицію в українському суспільстві, а навчання та виховання патріотів України — це головна мета викладачів коледжу та освіти взагалі.

До присутніх також звернуся колишній викладач коледжу, ветеран Володимир Грищенко, який присвятив роботі у коледжі 77 років свого життя. «Серед випускників коледжу є видатні залізничники, льотчики , військові, тому бажаю кожному з вас створити своє гучне ім’я», - побажав студентам колишній викладач.

1 вересня 2016 року начальник регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Григорій Бойко та перший заступник голови Дорожнього комітету профспілки Ігор Соловйов привітали першокурсників та викладацький склад Одеського коледжу транспортних технологій.

Цього дня з нагоди свята та за високий професіоналізм, творче ставлення до праці, дисциплінованість та культуру в обслуговуванні пасажирів під час літніх пасажирських перевезень 37 студентів профільних навчальних закладів було заохочено почесними нагородами від начальника філії.

Представники керівництва філії також взяли участь в урочистостях присвячених Дню знань в інших профільних навчальних закладах, зокрема головний інженер Херсонської дирекції залізничних перевезень Сергій Топалов привітав студентів Миколаївського коледжу транспортної інфраструктури, начальник Знам'янської дирекції Віктор Казанджій — студентів Українського державного університету залізничного транспорту у Харкові, а начальник служби пасажирських перевезень Віктор Іванов привітав студентів Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна. Працівники з кадрових питань виробничих підрозділів філії відвідали місцеві навчальні заклади – школи, ліцеї та професійно-технічного училища.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool