Залізничники беруть активну участь у підготовці Одеси до 220-річного ювілею

Вересень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

З нагоди святкування 220-річного ювілею міста Одеси залізничники долучилися до ініціативи міського голови Геннадія Труханова щодо приведення територій, які належать залізниці, до належного естетичного стану.

Для цього з початку серпня колійники, енергетики, працівники вокзалу Одеса-Головна та будівельно-монтажного поїзда станції Вапнярка виконали значний обсяг робіт.
Працівники структурних підрозділів служби колії (Одеської дистанції колії, дистанції колії Одеса-Сортувальна, Одеської дистанції захисних лісонасаджень) прибрали територію на площі 3,7 гектари, ліквідували чотири несанкціоновані сміттєзвалища у смузі відводу та упорядкували газони і квітники на площі 520м2. Було прибрано територію на гілці, що веде до Одеського морського торгового порту (смуги відводу, відкоси, підземні переходи). Для освітлення двох прогонів Пересипського мосту працівники Одеської дистанції електропостачання уклали 100 м кабелю та встановили шість світильників.
Працівники Одеської дистанції електропостачання на дільниці протяжністю 1,5 км від станції Одеса-Головна оновили нумерацію 216 опор контактної мережі, а також пофарбували прожекторні щогли, жорсткі поперечини, нижні частини опор контактної мережі, анкерні відтяжки, металеві анкерні опори та комплектну трансформаторну підстанцію повітряної лінії.
Крім того працівники служби сигналізації та зв’язку привели до належного естетичного стану прилади сигналізації, централізації та блокування, зокрема, колійні коробки, дросель-трансформатори, встановлені полушпалки і розшиті дросель-трансформаторні перемички. Спільно з представниками Укртелекому було демонтовано телефонні автомати з боку Старосінної площі.
Не менш активно до Дня міста готуються працівники пасажирського господарства, зокрема пасажирського вокзалу Одеса-Головна: тут було проведено цілу низку заходів для покращення санітарно-технічного стану вокзального комплексу. Наразі відреставровано 10 вхідних дверей вокзального комплексу, пофарбовані арки галереї вокзалу, усі інформаційні покажчики вокзалу виконані в єдиному стилістичному оформленні. Було проведено ревізію освітлення будівлі вокзалу, внутрішніх приміщень та перонів. На вокзалі упорядковано розміщення торговельних об’єктів, на платформі – накопичувачі демонтовано дві тимчасові споруди. Завершено ремонт тупикових частин п’яти платформ: 100 м2 було облицьовано фасадною плиткою, встановлені світлофори із світлодіодними головками для покращення видимості вогнів. Напередодні свята у внутрішніх приміщеннях пасажирського вокзалу Одеса-Головна проводиться генеральне прибирання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool