Закуплені міською владою бронежилети прибули до Кіровограда

Липень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

Сьогодні начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко на апаратній нараді продемонстрував бронежилети, на які міська влада виділила кошти у сумі 99,9 тис.грн

 Кіровоградська міська рада уклала угоду про пошиття бронежилетів із підприємством, що має відповідні ліцензії і сертифікати, і яке зобов'язалося виготовити їх у десятиденний термін, зазначив Сергій Коваленко. Цей термін спливає сьогодні. Проте уже в п'ятницю, 4 липня, 34 бронежилети четвертого ступеня захисту прибули до Кіровограда. На кожній пластині броньованого виробу є клеймо від виробника, вказаний матеріал, з якого вона зроблена, від яких куль захищає.
Секретар міської ради Іван Марковський повідомив про те, що найближчим часом ще раз за участю громадськості, засобів масової інформації буде перевірено якість бронежилетів та відповідність державним стандартам. Після цього бронежилети будуть передані військовослужбовцям Кіровоградського батальйону територіальної оборони.
Нагадаємо, що всі чутки про нецільове використання коштів та не відповідну якість бронежилетів міська влада спростувала.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool