Законодавство про звернення громадян не для чиновників, які повинні опікуватися пенсіонерами Cвітловодська?

Грудень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1894 | Коментарі: 1

Світдлводською міжрайонною прокуратурою в порядку правозахисної діяльності здійснено перевірки управління Пенсійного фонду України в місті Світловодську щодо додержання останнім вимог Закону України « Про звернення громадян». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Прокурорська перевірка виявила низку порушень. Зокрема, в становлено факти, коли навіть належним чином оформлені та подані у встановленому порядку звернення громадян не приймаються, а, отже, й не розглядаються чиновниками згаданого управління.

З метою усунення такого роду порушень та недопущення подібного в майбутньому Світловодським міжрайпрокурором на ім’я начальника управління Пенсійного фонду України в місті Світловодську було внесено подання. Його вже розглянуто. Щодо винного посадовця застосовано заходи дисциплінарного впливу.
Додамо, що органами прокуратури Кіровоградщини постійно проводяться перевірки з питань дотримання вимог Закону України «Про звернення громадян» службовими та посадовими особами підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, а також органів місцевої влади, самоврядування, контролюючих органів тощо.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool