Закон про недопущення переслідування протестувальників потребує змін - голова Апеляційного суду АРК

Грудень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" потребує внесення змін для забезпечення його ефективної реалізації.

Таку думку висловив голова Апеляційного суду АР Крим Валерій Чорнобук.
"Верховна Рада України повинна повернутись до розгляду питання щодо внесення до цього закону відповідних техніко-юридичних змін, які б забезпечили ефективну реалізацію його положень на практиці та узгодженість із чинними законодавчими актами", - сказав він.
За словами Чорнобука, цьому закону не вистачає трактування понять та інших уточнень. Має місце, в тому числі, і неузгодженість із, зокрема, Кримінальним і Кримінальним процесуальним кодексами.
Нагадаємо, 19 грудня Верховна Рада ухвалила Закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань".
23 грудня Президент підписав цей закон.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool