Закінчено розслідування у кримінальній справі щодо організованої групи яка вчиняла злочини у бюджетній сфері та сфері АПК

Липень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1637 | Коментарі: 2

Слідчим відділом прокуратури області закінчено досудове слідство та спрямовано на судовий розгляд кримінальну справу за обвинуваченням голови правління ВАТ «Йосипівське ХПП», головного бухгалтера цього ВАТ, директорів двох товариств з обмеженою відповідальністю - всього 5 осіб, у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст.190, ч.3 ст.28, ч.2 ст.364, ч.3 ст.28 ч.2 ст.366, ч.3 ст.209 КК України.  Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Встановлено, що вказані особи у складі організованої групи шляхом зловживання службовим становищем, складання фіктивних документів та укладання фіктивних договорів щодо продажу Аграрному Фонду України 1000т зерна пшениці 2 класу, вчинили заволодіння грошовими коштами Аграрного фонду України на суму 1 418 320 грн., які в подальшому шляхом вчинення фінансових операцій у господарській діяльності, легалізували.
Обвинувачені по справі голова правління ВАТ «Йосипівськие ХПП» та головний бухгалтер ВАТ заарештовані.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool