«Закарпаття» - «Зірка» 2:0

Жовтень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

В стартовому турі другого кола нинішнього чемпіонату кіровоградська «Зірка» завітала в гості до одного із головних фаворитів у боротьбі за путівку до Прем’єр-Ліги України ужгородської команди «Говерла-Закарпаття».

Матч розпочався досить жваво. Господарі на стартових хвилинах створили одну досить небезпечну атаку, яку завершував Євген Єлісєєв – Антон Ситников парирував його удар, Дмитро Трухін не зміг вчасно замкнути дальню штангу. У відповідь гості виконали небезпечний простріл – адресата передача Романа Бочкура не знайшла. В іншій контратаці «Зірки» Вячеслав Самойленко у боротьбі з Єгіше Мелікяна біля дальної штанги воріт суперника порушив правила, а епізод був досить небезпечним. На 11-ій хвилині матчу запам’ятався сольний прохід гравця господарів Дмитра Трухіна – екс-гравець «Кримтеплиці» пройшов до кутової позначки «Зірки» і виконав передачу в центр штрафного майданчику; на щастя центральні захисники «Зірки» впевнено зіграли.

Перший  тайм закічився з рахунком 0:0.

На початку другого матчу біля воріт гостей була пожежа: Лаша Джакобія в штрафному майданчику обіграв трьох опонентів і вийшов тет-а-тет з Антоном Ситниковим – голкіпер кіровоградців відмінно зіграв, вигравши дуель у грузинського легіонера «Говерли-Закарпаття». Через дві хвилини знову Лаша Джакобія загрожував воротам гостей – його удар відбив Антон Ситников – на добивання пішов Платон Свиридов. Голкіпер «Зірки» заволодів м’ячем, по при те, що проти нього порушив правила гравець ужгородців.
На 61-ій хвилині господарі вийшли вперед: після подачі зі штрафного Джакобія в сумбурі переправив м’яч у ворота гостей – 1:0 на користь «Говерли-Закарпаття». Хочеться зупинитися на епізоді призначення штрафного удару. Мірко Райчевіч, обіграючи Олександра Скляра, підіграв собі рукою і в подальшому ж Олександр порушив правила – спочатку ж було порушення правил з боку гравця господарів?
Через кілька хвилин підопічні Олександра Севидова подвоїли перевагу в рахунку: знову Лаша Джакобія результативно замкнув подачу партнера з флангу. На 69-ій хвилині Павло Чорномаз загострював гру біля воріт суперника, після не точного пасу Миколи Гібалюка на голкіпера – центральний захисник господарів відтиснув Павла від м’яча. Після встановлення рахунку 2:0 господарі не особливо старалися йти вперед, по довго тримаючи м’яч.
На 79-ій хвилині Андрій Смалько перехватив м’яч і з Віталієм Андрухом вони вийшли на два захисника суперника – Віталій вирішив пробити і його удар заблокував опонент. Через хвилину воротам господарів загрожував Дмитро Осадчий – не встиг до м’яча. Також прикрість сталася наприкінці матчу: травмувався Олександр Скляр і кіровоградська команда догравала зустріч в меншості. Досить жорстко грали господарі в кінці матчу. Чарльз Невуче підступно зіграв проти Ігоря Крижанівського, діставалося і Андрію Шибку, і Дмитру Осадчому. Матч завершився з рахунком 2:0 користь господарів.

за матеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool