Закарпаття: одразу дві ДТП за участі автобусів, обидві з потерпілими

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Четверо потерпілих внаслідок однієї дорожньо-транспортної пригоди отримали травми різної тяжкості. У іншій ДТП загинула жінка-пішохід.

5 листопада близько 8 години 20 хвилин, у селищі Кольчино, Мукачівського району, водій автобуса марки «ПАЗ» зупинився поблизу магазину на вимогу для посадки та висадки пасажирів при цьому не з’їхавши з проїзної частини у «карманчик». В цей час рухаючись у попутному напрямку водій маршрутного таксі сполученням «Крите-Мукачево» марки «БАС» здійснив об’їзд «ПАЗу» з правого боку, в той момент, коли на зупинці стояли люди. Один із пішоходів побачивши такий маневр встиг відскочити, а чотири жінки опинилися під колесами «маршрутки». Водій здійснивши наїзд на людей, проїхав ще близько 150 метрів і лише тоді зупинився. 58-річний водій «БАСу» пояснює, що у маршрутному таксі відмовила педаль гальма, а на зустрічній смузі був автомобіль, саме тому він спрямував авто у натовп. Що ж насправді стало причиною пригоди з’ясують правоохоронці. Потерпілі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди отримали травми різної тяжкості. Двох жінок після надання медичної допомоги відпущено додому. Ще одна дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса «ПАЗ» сталася близько 8-ї години ранку у обласному центрі. На Проспекті Свободи, жінка-пішохід неочікувано для водія вибігла на проїзну частину поза пішохідним переходом та намагалася перебігти чотири полоси руху, в результаті чого опинилася під колесами рейсового автобусу. Жінку було доставлено до лікарні та невдовзі, від отриманих травм вона померла. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик. Проводиться перевірка.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool