Заходи з нагоди Дня скорботи на Кіровоградщині пройшли без порушень громадського порядку

Червень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1605 | Коментарі: 0

Сьогодні вся Україна вшановує пам’ять загиблих воїнів у Другій світовій війні. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

У Кіровограді на меморіальному комплексі «Фортечні вали» зібралось чимало місцевих жителів. Представники обласної та місцевої влад, силових відомств, різних установ, організацій та ветерани ВВв поклали квіти до Вічного вогню. На Меморіальному кладовищі відбулось перепоховання воїнів, які загинули під час війни, та Всеукраїнська молитва пам’яті за загиблими. На честь воїнів-визволителів звучали і автоматні залпи.
Загалом, на Кіровоградщині з нагоди Дня скорботи та вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні у 30 населених пунктах відбулось 42 масові заходи, в яких взяли участь понад сім тисяч чоловік. Забезпечували охорону громадського порядку більше 150 працівників міліції, правопорушень допущено не було.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool