Захмарні ціни на ковбасу, копченості та сир гнітюче діють на кропивничан

Лютий 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1704 | Коментарі: 0

Багато мешканців Кропивницького приходять в магазин, як у музей. Постоять біля вітрини з копченою ковбасою та бужениною, полюбуються різноманітністю твердого сиру, ковтнуть слинку, та ідуть купляти далі щось дешевше.

Бо зараз не кожній родині по карману такі смаколики, які коштують більше 100 гривень за кілограм. Тільки на великі празники, такі як Новий рік, Пасха, можуть дозволити собі купити 200-300 грамів делікатесів.

Про пенсіонерів зовсім не йде мова, особливо про тих , у кого мінімальна пенсія. В асортименті цієї бідної категорії кропивничан користується попитом крупа дешевих сортів, картопля , цибуля, капуста, буряк. Взагалі все, що коштує не дуже багато.

«Намагаюсь в магазин ходити по рідше. Бо пенсії не хватає, а зайду до магазину, тільки розхвилююсь. Хто знав , що на старість буду злидарювати. Коли був живий мій чоловік, то тоді ми отримували дві пенсії , а зараз, коли його не стало, вижити на одну пенсію взагалі неможливо. Про м'ясо та ковбасу я взагалі забула, мені хоча б купити олії, масла, гречаної крупи, яка коштує зараз біля 30 гривень за кілограм, бо я хворію на діабет і гречана каша мені дуже потрібно у моєму харчуванні. Отримаю пенсію, заплачу за комунальні послуги, куплю ліки, а це вже більша частина моєї пенсії, та сиджу і плачу над залишками пенсії. Думаю, як вижити»,- говорить пенсіонерка Олена Миколаївна.

Якщо людина отримує хорошу зарплату чи пенсію, то ще може собі позволити купувати та харчуватися м`ясом, рибою, ковбосою та сиром. А якщо немає грошей, то кропивничани виходять із цього положення, як хто може.

Захмарні ціни на ковбасу, копченості та сир гнітюче діють на кропивничан
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool