Захисник кропивницької «Зірки» викликаний на ігри з Англією та Шотландією

Листопад 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Захисник кропивницької «Зірки» Олександр Маткобожик, котрий тільки-но повернувся з міні навчально-тренувального збору молодіжної збірної України, отримав виклик до «молодіжки» на матчі зі збірними Англії U-21 та Шотландії U-21.

 

У понеділок, 6 листопада, наша дружина збереться в Ірпені, де розпочне підготовку до своїх протистоянь у рамках кваліфікації до ЧЄ-2019.

Відзначимо, що протиборство з англійцями відбудеться 10 листопада вдома, а матч проти шотландців – 14 листопада на виїзді. Наразі після трьох зіграних поєдинків у активі українців п’ять очок, у Англії – після чотирьох ігор 10 балів, а в Шотландії – три матчі й шість пунктів.

Нагадаємо, що вчора футболіст нашої команди з перших хвилин грав у складі підопічних Олександра Головка в товариському поєдинку проти «Оболоні-Бровар» і ця гра звершилась перемогою молодіжної збірної з рахунком 1:0.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool